Star Wars Celebration 2019: Canlı ve Panel Times Nasıl İzlenir

Hangi Film Izlenecek?
 

Star Wars Celebration 2019 burada! İşte Star Wars: Episode IX'dan The Mandalorian'a kadar en büyük panelleri nasıl ve ne zaman izleyebileceğiniz.



Yıldız Savaşları Kutlaması 2019 nihayet burada, 11-15 Nisan tarihleri ​​arasında Chicago'da gerçekleşecek ve hiçbir şeyi kaçırmadığınızdan emin olmak için tüm paneller ve bunları nasıl canlı izleyeceğiniz konusunda bir rehberimiz var. Disney dikkatlice tutuyor Yıldız Savaşları 9 Şimdiye kadar izlenen filmden yalnızca yarım saniyelik çekimle (ve bu yarım saniye yalnızca CinemaCon'da izleyicilere gösterilir) ile tamamlandı. Bununla birlikte, Star Wars'a adanmış tüm bir hayran etkinliğiyle, ilk fragmanı, posteri ve diğer büyük tanıtımları görmeyi bekleyebiliriz.



Açıkçası ana cazibe olsa da, Star Wars: Bölüm IX serinin Star Wars Celebration 2019'da tanıtılacak tek parçası değil. Ayrıca merakla beklenen TV şovu da var. Mandaloryalı , yeni bir yayın hizmeti Disney + ile birlikte yeni bir sezonda piyasaya sürülecek. Klon Savaşları , yaklaşan video oyunu Jedi: Düşmüş Düzen , VR deneyimi Ölümsüz Baba , 2. sezon Star Wars Direnişi ve yeni Disney Parks cazibe merkezi Galaxy's Edge ile ilgili ayrıntılar.








İlgili: Ne yazık ki, Mark Hamill Şikago Yıldız Savaşları Kutlamasında OLMAYACAK



Bir Star Wars hayranı iseniz, dört gözle bekleyeceğiniz çok şey var, bu yüzden ister şahsen Star Wars Kutlamalarına katılıyor olun, ister sadece panelleri çevrimiçi izlemeyi planlıyor olun, işte bilmeniz gerekenler.






Star Wars Kutlaması 2019 Canlı Nasıl İzlenir

Her ikisi de StarWars.com ve resmi Star Wars YouTube sayfası, şov salonundan röportajlar ve bölümlerle birlikte Kutlama panellerini canlı yayınlayacak. Star Wars Show CANLI . Gösteriye Andi Gutierrez ve Anthony Carboni ev sahipliği yapacak. Canlı izlemeyi kaçırırsanız, panellerin her birindeki videolar genellikle ertesi gün Star Wars YouTube kanalına yüklenir ve kanaldaki ana canlı yayında öne çıkmayan daha küçük panellerin videolarını da bulabilirsiniz. iyi.



Star Wars Kutlaması 2019 Cuma Panelleri

    Yıldız Savaşları: Bölüm IX Paneli - 11:00 CT / 12pm ET / 9:00 PT / 17:00 BST - Bu panelde sonunda resmi bir poster sunumu ve bir fragmanla birlikte Star Wars: Bölüm IX'un tam başlığını öğrenmeyi bekleyebiliriz.Vader Immortal: Bir Star Wars VR Serisi Paneli - 13:30 CT / 2: 30pm ET / 11: 30am PT / 7: 30pm BST - ILMxLAB ve Oculus, sizi Darth Vader'ın Mustafar Kalesi'nin kalbine götüren bir VR deneyimine kısa bir bakış sunuyor.Yaratıklar, Droidler ve Uzaylılar Paneli - 16:00 CT / 17:00 ET / 14:00 PT / 22:00 BST - Pinewood Studios'un Star Wars yaratık dükkanının Kreatif Süpervizörü Neal Scanlan, Sequel Üçlemesi'nin uzaylıları ve droidlerinin yapımının perde arkasına bir bakış sunuyor.Lucasfilm Yayıncılık Paneli - 16:45 CT / 17:45 ET / 2: 25pm PT / 10: 45pm BST - Jeffrey Brown, Claudia Gray ve Timothy Zahn gibi yazarların yer aldığı bir panelden yaklaşan Star Wars bağlantılı kitapların ve romanların duyurularını bekleyin.

Star Wars Kutlaması 2019 Cumartesi Panelleri

    Galaxy'nin Kenar Paneli - 11:00 CT / 12pm ET / 9:00 PT / 17:00 BST - Rise of the Resistance adlı bir yolculuğun yer alacağı ve içecek olarak mavi ve yeşil süt sunan yaklaşan Disney Parks cazibe merkezi Galaxy's Edge ile ilgili ayrıntılar.Del Rey Paneli - 00:45 CT / 1: 45pm ET / 10: 45am PT / 6: 45pm BST - Yıldız Savaşları yazarlar Claudia Gray, Timothy Zahn, Alexander Freed ve Delilah S. Dawson, mevcut kitaplarını ve başka neler olduğunu tartışıyor.Asiler Hatırlanan Paneli - 12:45 CT / 1: 45pm ET / 10: 45am PT / 6: 45pm BST - Dave Filoni ve özel konuklarla Star Wars Rebels üzerine bir retrospektif. Disney yeni bir dizinin değil bu panelde duyurulacaktır.Jedi: Düşmüş Düzen Paneli - 13:30 CT / 2: 30pm ET / 11: 30:00 PT / 7: 30pm BST - Apex Legends geliştiricisi Respawn Entertainment'ın yaklaşan video oyununa ilk bakış. Bir fragman ve muhtemelen bir oyun demosu bekleyin.

Star Wars Kutlaması 2019 Pazar Panelleri

    Mandalorian Paneli - 11:00 CT / 12pm ET / 9:00 PT / 17:00 BT - Disney + serisine, beklenen bir fragman ve muhtemelen başka görüntüler ve umarız bir çıkış tarihi ile ilk doğru bakışımız.Marvel Comics Sunar: Star Wars Paneli - 14:30 CT / 3: 30pm ET / 12: 30pm PT / 20: 30pm BST - Marvel Comics yazarları Greg Pak ve Ethan Sacks, kendi çizgi roman serilerini tartışıyor, Star Wars: Age of Rebellion ve Yıldız Savaşları: Galaksinin Kenarı .Klon Savaşları Paneli - 3:30 pm CT / 4: 30pm ET / 1: 30pm PT / 9: 30pm BST - Bu panel, serinin yeniden canlanmasına bir göz atma sunacak ve muhtemelen bir fragman da bekleyebiliriz.

Star Wars Kutlaması 2019 Pazartesi Panelleri

    Star Wars: The Phantom Menace 20th Anniversary Panel - 11:00 CT / 12pm ET / 9:00 PT / 17:00 BST - Warwick Davis'in özel konuklarla ev sahipliği yaptığı ön bölüm üçlemesini başlatan filme bir bakış.Star Wars Direniş Sezon 2 Paneli - 13:30 CT / 2: 30pm ET / 11: 30P PT / 19: 30 BST - Yürütücü Yapımcılar Justin Ridge, Athena Portillo, Brandon Auman ve özel konuklar, önümüzdeki sezonda gizli bir zirve sunuyor.Yıldız Savaşları Kutlaması Kapanış Töreni - 15:30 CT / 16: 30pm ET / 1: 30pm PT / 9: 30pm BST - Hafta sonunun en büyük açıklamalarına ve önemli anlarına geri dönen bir kapanış töreniyle dinlenin.

Devamı: Star Wars Kutlaması 2019'da Fragmanlar ve Açıklamalar

Anahtar Yayın Tarihleri
    Star Wars 9 / Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi (2019) Yayın tarihi: 20 Aralık 2019


Ayrıca Bakınız:

Stranger Things Yönetmen Helming Bilim Kurgu Film Krateri

Stranger Things Yönetmen Helming Bilim Kurgu Film Krateri

HBO Max: Ekim 2021'de Gelecek Her Film ve TV Şovu

HBO Max: Ekim 2021'de Gelecek Her Film ve TV Şovu

Yüzüklerin Efendisi: Hayranların Her Yıl Kutlayabileceği 10 Gün

Yüzüklerin Efendisi: Hayranların Her Yıl Kutlayabileceği 10 Gün

Albay Weird ve Küçük Andromeda Kesin Kara Çekiç Hikayesidir (İnceleme)

Albay Weird ve Küçük Andromeda Kesin Kara Çekiç Hikayesidir (İnceleme)

Michael Douglas, Hank Pym Image ile Ant-Man ve Wasp 3 Çekimlerini Onayladı

Michael Douglas, Hank Pym Image ile Ant-Man ve Wasp 3 Çekimlerini Onayladı